Back to Top

Zaal coördinator

De zaal coördinator regelt de zalen voor de trainingen. Dit doet hij in samenspraak met het bestuur en de technische commissie. De zaal coördinato doet de aanvraag voor de zaaluren bij de verhuurder en sluit overeenkomsten hiervoor af. Daarnaast is de zaal coordinator het aanspreekpunt richting de verhuurder.

 

De zaal coördinator van Libero'99 is Rob Leushuis.

 

Communicatie

Hier vindt de communicatie vanuit de vereniging plaats. Met behulp van nieuwsbrieven (Smashing nieuws), FaceBook, Instagram en deze website houden zij de leden en geïnteresseerden op de hoogte van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en activiteiten. Heb je een vraag hierover of heb je een leuk nieuwtje voor onze leden stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Communicatie bestaat uit:

 

 • Lisanne Van Der Eijk (FaceBook/Instagram)
 • Jolanda Sijtsma (beheerder website)
 • Esther van Diemen - Doedens (nieuwsbrief)

 

Vrijwilligerscommissie

De vrijwilligerscommissie houdt zich bezig met de invulling van alle vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Dat er een hoop te doen is zie je wel onder 'Wie doet wat?'. Voor de invulling sluiten wij het liefst aan bij wat iemand leuk vindt en of goed kan. Als (nieuw) lid of ouder van een (nieuw) jeugdlid word je dan ook (regelmatig) gevraagd wat je wil en kan doen voor de vereniging. Bovendien ben je als vrijwilliger van harte welkom op het vrijwilligersfeestje. Wil je iets doen voor de vereniging of heb je (als vrijwilliger) een vraag stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De vrijwilligerscommissie bestaat uit:

 • Johan Markhorst
 • Esther van Diermen - Doedens

 

 

 

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is nog niet ingevuld. Ben je sponsor en wil je contact met de vereniging hierover stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vind je het leuk om aan deze commissie invulling te geven stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Activiteitencommissie

Zoals de naam van de commissie al doet vermoeden organiseert deze commissie activiteiten. Denk hierbij aan een Jeugdkamp, het Sinterklaasfeest, een nieuwjaarsborrel en een eindfeest. Heb je een leuk idee, een vraag of wil je graag meehelpen stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Deze commissie bestaat uit:

 • Richard Obbema
 • Nina Kootstra
 • Jesse van Veldhuysen

Toernooicommissie

De toernooicommissie van Libero’99 organiseert jaarlijks twee recreatieve toernooien, namelijk het Paaseitoernooi (donderdag voor Pasen) en het Oliebollentoernooi (tussen Kerst en Oud en Nieuw). Wil je contact met de toernooicommissie stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Deze commissie bestaat uit:

 • Lucia Talsma
 • Jan Veldstra

 

 

Technische commissie

De Technische Commissie (TC) zorgt voor de indeling van de teams, voor de trainers en de indeling van het trainingsrooster. Daarnaast begeleid de TC de trainers en bemiddelt zij bij een probleem in of met een team. Als er vragen en of problemen zijn stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Deze commissie bestaat uit:

 • Ina Flierman - Kok (voorzitter TC)
 • Yvette Helder (TC competitie teams)
 • Johan Andeweg (TC competitie teams)
 • Paul Overmars (TC competitie teams)
 • Gert Vosjan (TC recreanten) 

 

 

 

Materiaal- en kledingcommissie

Goed materiaal is het halve werk om lekker te spelen! Deze commissie zorgt aan het begin van het seizoen dat alle materialen (ballentassen, ballen en wedstrijdnetten) en de sporttassen met wedstrijdshirts weer prima in orde zijn. Heb je een vraag of klacht over de materialen van de vereniging? Heb je een vraag over de beschikbare shirtmaten, zijn ze aan vervanging toe of heb je een mogelijke sponsor voor op de wedstrijdshirts? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  

De materiaal- kledingcommissie bestaat uit:

 • Annemieke Scholman (materiaal)
 • Bormé Bosma (materiaal)
 • Angela Sijtsma (kleding)

 

 

Scheidsrechtercoördinator

Naast contactpersoon tussen de Nevobo en de scheidsrechters houdt de scheidsrechterscoördinator zich ook bezig met het werven, opleiden, aanwijzen en behouden van scheidsrechters. Elk seizoen is het weer een uitdaging om per team voldoende scheidsrechters te krijgen. Wil je scheidsrechter worden of heb je hier vragen over? De scheidsrechterscoördinator ontvangt dan graag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Scheidsrechterscoördinator zijn:

 • Luuk Boekestijn
 • Sanne van Bussel

Zaalwacht

De zaalwacht zorgt voor een soepel verloop van de thuiswedstrijden. Zo ziet deze persoon er onder andere op toe dat de velden speelklaar zijn, alle materialen klaarliggen, scheidsrechters en teams welkom worden geheten en wedstrijden op tijd beginnen. Wil je contact met de zaalwacht stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

De volgende personen zetten zich om de beurt in als zaalwacht:

 • Anja Andeweg
 • Marjolein Kleijer
 • Jolande Boekestijn
 • Ralf Posthuma

 

Wedstrijdsecretariaat

Als wedstrijdsecretariaat ben je verantwoordelijk voor toch wel één van de leukste dingen van het volleybal: de wedstrijden! Dit begint met het doorgeven van de teams aan de Nevobo in april/mei. Daarna volgt een voorlopig wedstrijdschema en maak je deze kloppend voor de vereniging. Gedurende het seizoen verwerk je de verzoeken om een wedstrijd te verzetten. De Nevobo heeft ingevoerd dat dit alleen in uitzonderlijke gevallen nog maar mogelijk is. Wil je contact met het wedstrijdsecretariaat stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het wedstrijdsecretariaat wordt verzorgd door:

 • Elianne Holtslag - Gommer

 

Vertrouwenspersoon

Bij Libero’99 staat het (spel)plezier voorop. Soms gebeurt het dat je niet meer met plezier volleybalt omdat er bijvoorbeeld sprake is van pesten, agressie/geweld, discriminatie of seksuele intimidatie. Als dit soort zaken spelen of als je vragen hebt over wat je hebt opgemerkt wel kan. Neem dan contact op via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de vereniging.

 

De vertrouwenspersoon kan met je meedenken, je van advies voorzien en je doorverwijzen naar hulp, wanneer dit noodzakelijk is. Alles wat je deelt wordt vertrouwelijk behandeld en de vertrouwenspersoon handelt alleen met jouw toestemming. Daarnaast goed om te weten dat de vertrouwenspersoon bij een strafbaar feit wel meldplicht heeft en inhoudelijk alleen op hoofdlijnen contact heeft met het bestuur. 

 

De vertrouwenspersoon is: 

 • Renate Ehlting - de Vries

Wie doet wat?

Libero'99 kan niet zonder vrijwilligers. Er is daarom vast wel een taak die je leuk vindt en voor de vereniging kan vervullen. Ook al kan je maar een paar uur per jaar. Benieuwd naar wat jij kan doen voor de vereniging? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer op één van de vacatures. Hoe meer handen hoe minder het werk. Bovendien ben je als vrijwilliger van harte welkom op het vrijwilligersfeestje!

 

Hieronder vind je wie voor de vereniging actief zijn en hoe je deze personen kan bereiken. 

 

Bestuur

Het bestuur van Libero'99 wordt door de leden gekozen. Elk bestuurslid zorgt vanuit zijn eigen rol ervoor dat de vereniging blijft draaien. Het bestuur komt bijna elke maand bij elkaar om te bespreken hoe het met de vereniging gaat en om te bepalen wat er geregeld moet worden. Via de nieuwsbrief houdt het bestuur de leden hiervan op de hoogte. Een keer per jaar legt het bestuur tijdens de Algemene Ledenvergadering aan alle leden uit wat zij heeft gedaan en wat zij komend jaar gaat doen. Het is aan de leden om dit goed te keuren, net zoals een aanpassing van de samenstelling van het bestuur. Wil je contact met het bestuur stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het bestuur bestaat uit:

 • Johan Markhorst (Voorzitter)
 • Yvonne Groot - Bolks en Esther Heuveling - Bolks (Secretaris) 
 • Wido Cnossen (Penningmeester)
 • Lucia Talsma (Ledenadministratie) 
 • Ina Flierman - Kok (Voorzitter TC) 
 • Renate Ehlting (Algemeen bestuurslid)

 

Ledenadministratie

Hier wordt de administratie van de leden bijgehouden. Het verwerken en communiceren over een aanmelding, een opzegging of een verandering van de persoons- en/of betaalgegevens verloopt via de ledenadministratie. Daarnaast zorgt de ledenadministratie voor het innen van de contributie, het regelen van de spelerskaarten voor de competitie. Wil je contact met de ledenadministratie stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De ledenadministratie wordt verzorgd door:

 • Lucia Talsma