Home
Home
Menu
empty
 home  /   actueel

Nieuwjaarsfeest met te gekke bingo zeer geslaagd!

15-01-2018
stefan.jpg Afgelopen zaterdag was het groot feest bij Libero’99. We hadden alweer een superfeestje verwacht, maar ook dit keer overtrof het onze verwachtingen! Ontvangst met bubbels en bonbons! Een goed begin voor jong en oud, want er waren ook alcoholvrije bubbels in omloop.
  Na de toespraak van de voorzitter Renata kon het feest van start. De muziek draaide al en de bingokaarten werden tevoorschijn gehaald, of extra uitgedeeld. Maar dit was niet zomaar een bingo! Je moest er wel wat voor doen om extra prijzen binnen te slepen. Presentator Johan Markhorst met zijn liefdevolle assistente Esther, verzorgden in stijl de presentatie en bingo, terwijl de assistenten verder bestonden uit Renate, Yvonne en Johan Andeweg die zowel fungeerden als assistenten, cateraar, dj en veegploeg. En dat was te merken! Ze sjouwden zich de hele avond uit de naad, voor alle leden. Het ontbrak ons dan ook aan helemaal niks.

De hapjes waren heerlijk en ook de bittergarnituur ging er met smaak in. Ondertussen werden er hilarische spellen gespeeld, om een extra nummer weg te mogen strepen op de bingokaart, of een leuke prijs te winnen. Of het nou spekjes proppen was, een snoepje uit een waterbak vissen, of met de handen op de rug een banaan pellen. Het was hilarisch en de competitiedrift merkbaar aanwezig!
Ten slotte zongen we ook nog ons nieuw verworven Libero volleyballied tussendoor uit volle borst mee. Ongekend talent van Mari die we dus snel op moeten geven voor de “Voice of Holland!”.

Kortom, terwijl Stefan trots met zijn frituurpan op schoot zat, werd er nog maar een kannetje bier gehaald, want ook de prijzen waren reuze gunstig! Een geslaagde avond waar we weer met veel plezier op terug kunnen kijken! Activiteitencommissie reuze bedankt namens alle aanwezigen! We kijken al weer uit naar de volgende activiteit.
“Volleybal, o volleybal….En dat nieuwe lied Mari, houden we er gewoon in!

Meer foto's in het fotoalbum onder de Activiteitencommissie. Heb jij nog leuke foto's gemaakt? App ze dan even of mail ze naar pr@libero99.nl
 


Terug naar overzicht

Delen: