Home
Home
Menu
Libero''99 op sportmarkt in Dronten
home   /   teams  /   minis

Mini's (van 6 tot 12 jaar)

Bij Libero'99 staan de mini's aan het begin van veel volleybalplezier. Met een lichte bal, worden al spelenderwijs de verschillende onderdelen van het volleybalspel geoefend. Ieder jaar komen er stapjes bij. En natuurlijk zijn er naast de leuke trainingen ook wedstrijden tegen andere teams in de regio. Maar er is meer...

Voor onze mini leden zijn er naast het volleybal verschillende leuke activiteiten. Een mini-disco of Sinterklaas die op bezoek komt. En natuurlijk een leuke activiteit wanneer het einde van het seizoen in zicht is, zoals bijvoorbeeld een Vossenjacht. Zoekt u een sport bij een leuke vereniging waar kinderen leren samenwerken en het teamgevoel ontwikkelen dan is volleybal de ideale sport. We verwelkomen nieuwe beginnende volleybalspelers graag, waarbij zowel jongens als meisjes van harte welkom zijn.

De trainingen vinden dit seizoen plaats op maandag van 18:00 tot 19:00 uur in sporthal het Dok (Dronten) of op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur in de Steiger (Swifterbant). Meer informatie? Kom gerust eens langs of stuur een e-mail naar Corry Toes.
 
{literal} {/literal}