Home
Home
Menu
Oliebollentoernooi volleybalvereniging Libero''99 Dronten
home   /   toernooien  /   oliebollentoernooi

Uitnodiging Oliebollentoernooi vrijdag 27 december 2019

Op Vrijdag 27 december 201i is het weer zover, dan organiseert volleybalvereniging Libero’99 haar jaarlijkse Oliebollen/kersttoernooi in sporthal ’t Dokvan 19.00 tot 23.00 uur. Het toernooi is recreatief en bedoeld om de Drontense bevolking kennis te laten maken met de volleybalsport.
 
Elk team speelt een halve competitie, waarna de poules opnieuw naar sterkte worden ingedeeld. Hierdoor wordt in de tweede helft van de avond gespeeld tegen teams van ongeveer gelijke sterkte. Elk team speelt evenveel wedstrijden. Deelname is mogelijk voor alle Drontenaren mits men zich opgeeft als compleet team van maximaal 8 personen. De teams dienen wel aan enkele voorwaarden te voldoen. De deelnemers moeten minimaal 16 jaar zijn, tijdens het spelen dienen minimaal twee dames in het veld te staan, terwijl niet meer dan twee competitiespelers per team tegelijk opgesteld mogen zijn. Ook zijn er enkele afwijkende spelregels van kracht. Zo mag niemand bovenhands serveren en is het voor de heren verboden te smashen. Er wordt op tijd gespeeld in plaats van sets.
Voor alle teams is iets lekkers aanwezig en voor de poulewinnaars van de tweede ronde ligt nog een leuk extraatje te wachten.
 
Twijfel niet, maak een team en geef je snel op om gezellig te volleyballen of kom je team aanmoedigen. Opgeven voor dit toernooi kan alleen digitaal via het opgaveformulier of via het volgende e-mail adres olieboltoernooi@libero99.nl. Bij opgave via e-mail graag de volgende gegevens vermelden: naam team, naam contactpersoon en telefoonnummer.
 
De inschrijving is pas geldend, wanneer het verschuldigde inschrijfgeld van €37,50 per team binnen is op rekening NL26 ABNA0 42.39.84.667 t.n.v. Toernooicomm vv Libero 99, met als omschrijving Oliebollentoernooi en je teamnaam.
 
Wedstrijdreglement

 

{literal} {/literal}