Home
Home
Menu
empty

Volleybalvereniging Libero'99

Volleybalvereniging Libero'99 uit Dronten is een florerende vereniging die uit ruim 200 leden bestaat. Binnen de vereniging zijn naast de bestuursleden veel leden als vrijwilliger actief. Het doel van de volleybalvereniging Libero‘99 is het beoefenen en bevorderen van de volleybalsport in al haar verschijningsvormen. Dit betekent dat we voorwaarden scheppen om zowel prestatiegericht, breedtesportgericht, als in recreatief verband te kunnen volleyballen. Binnen onze vereniging verzorgen wij trainingen voor de volgende groepen: mini's, jeugd, dames- en herenteams en recreantenteams (gemengd).

Teamgeest en saamhorigheid
Libero’99 is een vereniging waarbij teamgeest en saamhorigheid van toepassing zijn op de gehele verenigingsorganisatie. De verschillende commissies zorgen niet alleen voor een gedegen en gezond technisch beleid voor spelers, maar ook voor diverse activiteiten gericht op saamhorigheid en samenwerking zowel binnen de gemeentegrenzen met scholen, als met verenigingen in de regio.

Sponsoren
Onze vereniging wordt ondersteund door verschillende sponsoren. Het bestuur bedankt hun hartelijk voor hun bijdrage. Leden worden vriendelijk verzocht om bij aankopen aan onze sponsoren te denken.

HoofdSponsors

Knipscheer
Knipscheer
Van den Akker
Van den Akker

Uitslagen

Nieuws

Paastoernooi gaat niet door!
Paastoernooi gaat niet door!
Door het coronavirus is besloten om het Paastoernooi op 9 april niet door te laten gaan. Als vereniging vinden wij het belangrijk om verspreiding van het virus daar waar mogelijk tegen te gaan. Teams die...
Lees meer..
Alle wedstrijden en trainingen afgelast!
Alle wedstrijden en trainingen afgelast!
In verband met het coronavirus stopt de Nevobo per direct de competitie. Lees
Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht
{literal} {/literal}