Home
Home
Menu
Leuke toernooien Libero''99 voor Drontenaren
home   /   toernooien  /   paaseitoernooi

Paaseitoernooi 18 april 2019Op donderdag 18 april 2019 van 19.00 tot 23.00 uur organiseert volleybalvereniging Libero’99 haar jaarlijkse Paaseitoernooi in sporthal 't Dok. Het toernooi is recreatief en is bedoeld om de Drontense bevolking kennis te laten maken met de volleybalsport.
 
Elk team speelt een halve competitie, waarna de poules opnieuw naar sterkte worden ingedeeld. Hierdoor wordt in de tweede helft van de avond gespeeld tegen teams van ongeveer gelijke sterkte. Elk team speelt evenveel wedstrijden. Deelname is mogelijk voor alle Drontenaren mits men zich opgeeft als compleet team van maximaal 8 personen. De teams dienen wel aan enkele voorwaarden te voldoen. De deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn. Tijdens het spelen dienen minimaal twee dames in het veld te staan, terwijl niet meer dan twee competitiespelers per team tegelijk opgesteld mogen zijn. Ook zijn er enkele afwijkende spelregels van kracht. Zo mag niemand bovenhands serveren en is het voor de heren verboden te smashen en wordt er op tijd gespeeld in plaats van sets.
Voor alle teams is iets lekkers aanwezig en voor de poulewinnaars van de tweede ronde ligt nog wat extra’s te wachten.
 
Twijfel niet, maak een team en geef je snel op om gezellig te volleyballen of kom je team aanmoedigen. Opgeven voor dit toernooi kan alleen digitaal via het inschrijfformulier of via het volgende e-mail adres paaseitoernooi@libero99.nl  Bij opgave via e-mail graag de volgende gegevens vermelden: naam team, naam contactpersoon en telefoonnummer.
 
De inschrijving is pas geldend, wanneer het verschuldigde inschrijfgeld van € 37,50 per team binnen is op rekening NL26 ABNA 042.39.84.667 t.n.v. Toernooicomm vv Libero 99, met als omschrijving Paaseitoernooi en je teamnaam.
 
{literal} {/literal}