Home
Home
Menu
empty
home   /   vereniging  /   ledenadministratie  /   tenue

Ons volleybaltenue

Spelers zijn tijdens competitiewedstrijden verplicht te spelen in officiële wedstrijdtenues. Recreanten die competitie spelen, hebben bijzondere teamnamen en eigen, vaak gesponsorde uniforme shirts. Het is wel verplicht om het logo van Libero'99 op het shirt te plaatsen. Bijvoorbeeld op de mouw.
Prijzen tenue:
 
Volleybalshirt m/v   € 55,00
Meisjes/Dames short   € 25,00
Jongens/Heren short     € 22,50
Setprijs Dames, shirt en short   € 73,50
Setprijs Heren, shirt en short   € 73,50Bestelinformatie:
Wanneer je wedstrijden bij ons gaat spelen heb je een officieel tenue nodig met een bijbehorend rugnummer. Libero'99 streeft ernaar alle leden aan het begin van het seizoen in het officiële tenue te laten aantreden. Het rugnummer kan worden aangevraagd bij de ledenadministratie. Het e-mailadres van de ledenadministratie is: ledenadmin@libero99.nl.
Wedstrijdtenues zijn te bestellen bij Volley-Fashion, Eurosingel 34 in Dronten Tel. 06-46374185. Daar kan de kleding gepast en besteld worden. Ook wordt door Volleyfashion geregeld dat het rugnummer erop gedrukt wordt.
Levertijd: Voor de bestel-/levertijd moet u rekenen op zo'n 6 weken.

Mini's die naar de C-competitie gaan: Wij adviseren om de aanvraag en bestelling nog voor de zomervakantie te regelen, dan is de kans groot dat deze leden bij de eerste wedstrijd al in het nieuwe tenue kunnen spelen. Voor vragen kunt u terecht bij de trainers.
{literal} {/literal}